Inge en Ronny

Begin 2018 zijn we in zee gegaan met Aedinova. Voorop stond dat wij geen “standaard” modelwoning wilden. Kijk maar eens in een nieuwbouwwijk, daar pik je de door Aedinova getekende woningen er zo tussen uit, qua stijl, vormgeving en kleurstelling.
Samen met Aedinova hebben we ons huis ontworpen en een formele technische omschrijving opgesteld met alles erop en eraan (computeraansluiting, stopcontacten, architraven, plinten, inbouwspotjes enz.). Hier vooraf over nadenken biedt rust tijdens het bouwen en voorkomt ad-hoc besluiten.
Na het afronden van de technische omschrijving hebben we met Aedinova een selectie gemaakt van geschikte bouwbedrijven en hen aangeschreven voor het maken van een offerte met open begroting. Doordat alle specificaties vast stonden konden we de offerteprijzen op transparante wijze vergelijken, waarbij zichtbaar werd dat er een groot verschil was tussen de goedkoopste en de meest prijzige offerte. Vervolgens hebben we met twee aannemers gesprekken gevoerd en uiteindelijk zijn we met één partij in zee gegaan.

Bij een modelwoning (catalogus) is het vaak lastig de prijs te bepalen en gaat de meter vaak lopen bij eventuele aanpassingen. Aedinova levert maatwerk en in combinatie met de volledig technische omschrijving heb je meteen zicht op een definitieve transparante offerteprijs.

Tijdens de bouwfase en de oplevering, maar ook daarna heeft Aedinova ons bijgestaan en geadviseerd.
We kijken terug op een prettige samenwerking en wonen hier al ruim twee jaar met plezier!

Inge & Ronny

Bouwjaar:
2018
Locatie:
Raalte
Aedinova levert maatwerk en in combinatie met de volledig technische omschrijving heb je meteen zicht op een definitieve transparante offerteprijs.