Bram en Elles

Tijdens de kaveluitgifte van de gemeente Raalte in 2017 zijn wij de gelukkige eigenaren geworden van een prachtige vrije bouwkavel op Plan Salland II. Erg blij, maar vooral onzeker over hetgeen wat ons te wachten stond. Voor ons een onbekende wereld.
Na onderzoek en in samenspraak met onze medebouwers zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij wat ontwerp betreft wat anders wilden dan dat de catalogi van diverse aannemers ons konden bieden. Na een prettig vrijblijvend en informatief gesprek is Aedinova (voorheen Linthorst Bouwplan Advies)voor ons de partij geworden om ons droomhuis te ontwerpen.

Ja, en nu dan……
Na ons eerste gesprek met Stephan werden wij aan het werk gezet: “welke kant willen jullie opgaan wat ontwerp betreft?” Landelijk, modern maar misschien wel een combinatie van deze stijlen. Beetje bij beetje werd ons huis op papier geboren. Door Stephan – die de leiding nam maar toch op de achtergrond bleef – werden onze eigen ideeën gehoord en verwerkt in het ontwerp en de bouwtekeningen.
De volledige aanvraag bij de gemeente, maar ook de aanbesteding bij een drietal aannemers en installateurs is door Aedinova begeleid. Vragen of onduidelijkheden werden door Stephan behandeld. Alleen als er in het ontwerp iets aangepast diende te worden werden wij hiervan op de hoogte gebracht, heel fijn!
Vanaf het moment dat de schop in de grond ging tot de eindoplevering in juli 2018 heeft Stephan contact met ons gehad. Zomaar even of om een probleem uit de wereld te helpen.

Gestart in 2017 met een kavel vol onkruid en onze onzekerheden wonen wij hier nu samen met onze twee dochters met heel veel plezier, in een veilige omgeving in een prachtige woning.
Heel blij met het eindresultaat kijken wij terug op een prettige samenwerking en kunnen wij Aedinova bij iedereen aanbevelen.
De professionele benadering en de kunst om van een kale kavel een fijne plek te maken waar wij ons thuis voelen. Wat een mooi vak!

Bouwjaar:
2018
Locatie:
Raalte
De professionele benadering en de kunst om van een kale kavel een fijne plek te maken waar wij ons thuis voelen.