Woonkeuken met veel licht | Zwolle

Voor een gezin in Zwolle is een woninguitbreiding gerealiseerd, welk ruimte biedt aan een prachtige woonkeuken met veel natuurlijk licht.
Om meer ruimte te creƫren heeft Aedinova de hiervoor gewenste uitbreiding van een bestaande woning aan de Puutbeek in de wijk Aalanden te Zwolle ontworpen.
De uitbreiding herbergt een zeer ruim vormgegeven woonkeuken, voorzien van alle gastronomische gemakken.

De keuken is direct verbonden met de bestaande woning door een ruimtebrede en verdiepingshoge opening in de dragende wand. Een technische uitdaging, maar daar houden we van.

Het meest opvallende aspect van deze aanbouw is het grote daklicht, welke, samen met de dubbele tuindeuren, zorgen voor veel daglicht.
Het is echter zodanig vormgegeven en gesitueerd dat van ongewenste opwarming geen sprake is.
De dubbele tuindeuren zorgen voor een zeer prettige verbinding met de ruime en groenrijke tuin.

Bouwjaar:
2012
Locatie:
Zwolle
Opdrachtgever:
Particulier
Ontwerper:
Aedinova
Aannemer:
Bouwbedrijf Van Pijkeren B.V. te Dalfsen
Werkzaamheden Aedinova:
ontwerp, vergunning, technische omschrijving, offerteaanvraag, contractvorming, bouwbegeleiding, oplevering en nazorg